Support +4 021 222.67.50

Shopping cart -Subtotal: 0,00 RON

Partenerul dvs.pentru o viata curata

Creată în 1993, G&M 2000, societate românofrancezăcu sediul în Bucureşti, şi-a propus de la început ca obiect de activitate: concepţia, producţia, şi distribuţia de produse pentru profilaxia sanitar-umană.
Produsele noastre au ca scop protecţia populaţiei contra agenţilor patogeni, insectelor şi rozătoarelor.

 

Calitate.

Dat fiind profilul activităţii societăţii, atenţia la calitate este un imperativ prezent dealungul procesului de formulare şi fabricaţie a produselor. Pentru a ne asigura de realizarea acestui deziderat au fost implementate standardul de calitate ISO-9001:2008, standardul de mediu ISO-14001:2005 şi standardul de protecţie a personalului OHSAS 18001:2007
Produsele noastre sunt testate conform celor mai noi şi exigente norme europene de către laboratoare din Franţa, Cehia sau România.
Pentru elaborarea de produse noi şi urmărirea calităţii, G&M 2000 dispune de un laborator de testare şi control care ne permite sa îndeplinim cerinţele clienţilor.
Datorită atenţiei pe care o acordăm calităţii, peste 3000 de profesionişti din domeniile sănătăţii şi controlul dăunătoarelor folosesc produsele noastre în condiţiile cele mai exigente.

 

Preţ de producător

Forţa societăţii G&M 2000 constă în faptul ca este fabricantul produselor pe care le oferă clienţilor săi. 
Acest fapt ne permite să oferim preţurile cele mai mici, respectând în acelaşi timp cerinţele de calitate impuse de normele europene.
Societatea noastra îşi desfasoară activitatea de producţie în condiţii de respect pentru mediul inconjurător, în doua locaţii de peste 2500 mp, în Ilfov şi Bucureşti

 

Grija faţă de client.

Dimensiunile umane ale societăţii, ne dau posibilitatea să fim în contact permanent cu clienţii, ceea ce ne permite să-i ajutăm să aleagă cele mai eficiente produse pentru nevoile lor sau să le explicăm modul de folosire al acestora.
Pentru a răspunde mai bine nevoilor clienţilor, suntem receptivi la orice sugestie care poate constitui o temă de cercetare pentru îmbunătăţirea calităţii. De altfel, multe dintre produsele societăţii G&M 2000 au fost dezvoltate de către laboratorul propriu, la cerinţa clienţilor pentru a acoperi aplicaţii specifice.
Pentru clienţii care nu dispun de mijloace proprii de aplicare, putem efectua operaţiuni de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare cu echipa noastră de specialişti acreditaţi.

Gama noastră de produse se adresează utilizatorilor din domeniile : sănătate publica (spitale, centre medicale etc), colectivităţi (şcoli, armată, industrie hotelieră), industrie alimentară, alimentaţie publică, servicii de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare

 

Dezinfectanţi

Produsele pentru dezinfecţia suprafeţelor, instrumentarului, a aerului şi a tegumentelor sunt principalul nostru domeniu de activitate.
Gama largă de dezinfectanţi permite o acoperire completă a nevoilor spitalelor, centrelor medicale şi colectivităţilor.

 

Insecticide şi Raticide

Propunem profesioniştilor produse insecticide şi raticide ce folosesc principii active de ultimă generaţie. Aceste materii prime sunt aprobate de Uniunea Europeană pentru marea lor eficacitate, remanenţă şi toxicitate redusă pentru om.

 

Detergenţi şi Cosmetice

Propunem produse create special pentru clienţii profesionişti, fie că este vorba de săpunuri pentru piele sensibilă sau detergenţi cu aplicaţii specifice.
Ne bucurăm de încrederea a peste 3000 de clienţi din toata tara.

 

Informatii legale :
S.C. G&M 2000 s.r.l.
Strada Ioan Bianu nr45,  Sector 1, Bucuresti , ROMANIA
Registrul Comertului : J 40/14719/1993 - Cod unic de inregistrare: R 4057646
Cont : RO69TREZ7015069XXX002935 – TREZORERIA SECTOR 1 sau
RO68RNCB0086004664780001- BCR Suc. GRIVITA