Support +4 021 222.67.50

Shopping cart -Subtotal: 0,00 RON

Partenerul dvs.pentru o viata curata

   

HEXID

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: În stoc

Preț de la: 14,44 RON TVA inclus

* campuri obligatorii

Antiseptic pentru dezinfectia mainilor prin frecare

HEXID

Mai multe poze

Detalii

Produsul HEXID se foloseste pentru dezinfectia igienica si cirurgicala a mainilor prin frecare. Este indicat pentru dezinfectia mainilor personalului din spitale, din industria farmaceutica si cosmetica, a mainilor elevilor si salariatilor, a mainilor persoanelor aflate in deplasare, etc.  
Clorhexidina 0,5%, Etanol 36%, Isopropanol 24%, Glicerina, Apa
Bactericid conform NF EN 1500, 3ml nediluat timp de 30 secunde de doua ori si conform SR EN 1276 nediluat timp de 1 min. Fungicid conform SR EN 1275 nediluat timp de 1 min. Virucid conform EN 14476+A1, timp de 1min. Mycobactericid si tuberculocid conform EN14348, timp de 1min. Dezinfectant chirugical conform EN 12791, 3ml nediluat timp de 90 secunde de doua ori.
Se foloseste ca atare, nediluat. Pentru dezinfectia igienica a mainilor, se recomanda  3 ml de  produs cu care se maseaza  mainile timp de 30 secunde; procedura se repeta de doua ori. Pentru dezinfectia cirurgicala a mainilor se recomanda 3 ml de  produs cu care se maseaza  mainile timp de 90 secunde; procedura se repeta de doua ori..
Dezinfectant pentru tegumente Dilutie recomandata Efect Biocid
Dezinfectant igienic si chirurgical pentru tegumente.. Gata de utilizat Bacterici, fungicid, mycobactericid, tuberculocid, virucid
  • Dezinfecteaza rapid tegumentele
  • Nu necesita apa sau clatire
  • Distruge germenii patogeni in proportie de 99.99% .

Mai multe informații

Etichete produs

Folosește spații între etichete. Folosește ghilimele simple (') pentru fraze.