Support +4 021 222.67.50

Shopping cart -Subtotal: 0,00 RON

Partenerul dvs.pentru o viata curata

Prezenţii termeni de utilizare reglementează utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru web. Vă rugăm să citiţi integral aceşti termeni înainte de a utiliza acest Site Web. Dacă nu acceptaţi aceşti termeni de utilizare, vă rugăm să nu utilizaţi prezentul Site Web. Continuarea utilizării acestui site de către dumneavoastră confirmă acceptarea acestor termeni de către dumneavoastră.

 

 ACCESUL LA SITE-UL WEB

1.1          Nu este necesar să vă înregistraţi la noi pentru a utiliza mare parte din acest Site Web. [Totuşi, anumite spaţii din acest Site Web vor putea fi accesate numai dacă v-aţi înregistrat.]

 

UTILIZAREA SITE-ULUI WEB

1.2          Prezentul Site Web poate fi utilizat în propriile dumneavoastră scopuri private şi în conformitate cu prezenţii termeni de utilizare.

1.3          Puteţi tipări şi descărca materiale de pe acest Site Web cu condiţia să nu modificaţi sau reproduceţi orice conţinut fără acordul nostru scris prealabil.

 

ACTUALIZAREA SITE-ULUI

1.4          Sunt luate de către noi toate măsurile necesare pentru a ne asigura că prezentul Site Web este operaţional pe parcursul întregii zile în fiecare zi. Totuşi, ocazional pot apărea probleme tehnice în perioadele de nefuncţionare şi, prin urmare, nu vom fi răspunzători dacă prezentul site web nu este disponibil în orice moment.

1.5          Acolo unde este posibil, încercăm întotdeauna să emitem avertismente în prealabil cu privire la problemele legate de întreţinere ce pot rezulta în perioadele de nefuncţionare a Site-ului Web, dar nu vom fi obligaţi să furnizăm respectiva notificare. 

 

MATERIALELE FURNIZATE VIZITATORILOR

1.6          Orice materiale pe care un vizitator al acestui Site Web le trimite sau le postează pe acest Site Web nu vor fi considerate informaţii proprietare şi confidenţiale. Vom avea dreptul să copiem, să dezvăluim, să distribuim sau să utilizăm în respectivele alte scopuri pe care le considerăm oportune toate materialele furnizate nouă, cu excepţia informaţiilor personale, a căror utilizare este acoperită în baza Politicii noastre de Confidenţialitate [introduceţi aici hiperlegătura]. 

1.7          Atunci când utilizaţi acest site web, nu veţi posta sau trimite către sau de pe prezentul Site Web niciun material:

(a)        pentru care nu aţi obţinut toate aprobările necesare;

(b)        care este discriminatoriu, obscen, pornografic, defăimător, care este posibil să incite la ură rasială, care încalcă intimitatea sau confidenţialitatea, care poate cauza neplăceri sau inconveniente altora, care încurajează sau constituie o conduită care ar fi considerată infracţiune, care ar da naştere unei răspunderi civile sau care este în alt mod contrară legislaţiei din Marea Britanie;

(c)        care este prin natura sa dăunător, inclusiv, dar fără limitare viruşi informatici, cai Troieni, date eronate, sau alte software-uri sau date ce pot fi dăunătoare.

1.8          [Noi vom coopera în mod deplin cu orice autorităţi responsabile cu implementarea legii şi vom respecta orice hotărâre judecătorească ce ne impune să dezvăluim identitatea sau alte date ale oricărei persoane ce postează materiale pe acest site web, prin încălcarea Paragrafului 1.7.]

 

LEGĂTURI CĂTRE ȘI DE LA ALTE SITE-URI WEB

1.9          În tot cuprinsul prezentului Site Web puteţi găsi legături către terţe site-uri web. Furnizarea unei legături către un astfel de site web nu înseamnă că garantăm pentru respectivul site.  Dacă vizitaţi orice site web prin intermediul unei legături de pe prezentul Site Web, faceţi acest lucru pe riscul dumneavoastră.

1.10        Orice parte care doreşte să creeze o legătură la prezentul Site Web este îndreptăţită să acţioneze astfel, sub rezerva respectării condiţiilor de mai jos:

(a)        nu încercaţi să induceţi faptul că garantăm pentru serviciile sau produsele unei ale părţi, cu excepţia cazului în care s-a convenit în scris cu noi în acest sens;

(b)        nu denaturaţi relaţia dumneavoastră cu prezentul site web; şi

(c)        site-ul web de la care efectuaţi legătura la prezentul Site Web nu are un conţinut ofensator sau controversat în alt mod sau un conţinut care încalcă orice drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale unei terţe părţi.

1.11        Prin efectuarea unei legături la prezentul Site Web prin încălcarea clauzei 5.2, ne veţi despăgubi pentru orice pierdere sau daună suferită de prezentul Site Web ca urmare a efectuării respectivei legături.

 

CLAUZA DE EXONERARE DE RĂSPUNDERE

1.12        Deşi luăm toate măsurile rezonabile pentru a ne asigura că informaţiile din prezentul site web sunt actualizate şi exacte în permanenţă, nu garantăm faptul că toate materialele sunt precise şi/sau actualizate.

1.13        Toate materialele cuprinse în acest Site Web sunt furnizate fără nicio garanţie de orice fel. Dumneavoastră utilizaţi materialele de pe acest Site Web la discreţia dumneavoastră.

 

 EXCLUDEREA RĂSPUNDERII

1.14        Nu acceptăm răspunderea pentru nicio pierderea sau daună pe care dumneavoastră o suferiţi ca urmare a utilizării Site-ului Web.

1.15        Nimic din prezenţii Termeni de Utilizare nu va exclude sau limita răspunderea pentru decesul sau vătămarea corporală cauzate de neglijenţă care nu poate fi exclusă sau în baza legislaţiei din Marea Britanie.

 

LEGISLAŢIE ŞI JURISDICŢIE

Prezenţii termeni de utilizare se supun legislaţiei române. Orice dispută rezultând în legătură cu prezenţii termeni de utilizare se va supune jurisdicţiei exclusive a instanţelor din România.